illustration_sugo

Általános kérdések

Mi a Helyszinem.hu?

A helyszinem.hu egy online esemény, rendezvény és munka helyszín gyűjtő oldal, ahol kategóriákra és szűrési feltételekre bontva lehet navigálni a különböző helyszínek között, így nem kell külön keresgélni az interneten, egyesével időpontot egyeztetni és ajánlatot kérni a szimpatikus helyszín házigazdájától.

Helyszínek tulajdonosát kötjük össze közvetlenül magánszemélyekkel, alkotókkal, rendezvényszervezőkkel akiknek valahol valami különlegesre van szükségük ahhoz, hogy ötleteiket, találkozóikat, eseményüket életre keltsék. Kínálatunkban megtalálhatóak olyan helyszínek, amelyeket korábban nem használtak ki megfelelően, vagy amelyek a nyilvánosság számára nem voltak elérhetőek.

Céges megközelítés:

Üzleti felhasználók számár elsődleges küldetésünk, hogy segítsünk nekik megtalálni azokat az egyedülálló tereket, helyeket amelyek legjobban inspirálják munkájukat. Úgy gondoljuk, hogy a munkahelyi környezet változása minden típusú szakember számára az innováció kulcsfontosságú mozgatórugója. Legyen szó egész napos off site-ról, gyors megbeszélésről, vállalati vagy társadalmi eseményről, egy üzleti találkozóról vagy bármilyen produkcióról, a Helyszinem.hu az első platform Magyarországon, amely segítségével könnyedén megtalálod és lefoglalod ezeket az egyedi és inspiráló tereket, helyszíneket.

Miben különbözik a Helyszinem.hu más weboldalaktól?

Nincs más weboldal, ahol egy helyen, ennyi helyszínt találsz ilyen részletességgel. Nálunk az elsődleges szempont, hogy mindenkinek könnyűvé és biztonságossá váljon a helyszín keresés. 

Hogyan hozz létre fiókot a Helyszinem.hu-n?

Regisztrációhoz kattints a főoldal felső menü sávjának jobb szélén található “Regisztráció” ikonra. Add meg email címed, felhasználóneved és válaszd ki, hogy keresni vagy hirdetni szeretnél. Ezután automatikusan emailben megkapod az első belépéshez szükséges jelszavadat.

Fontos; egyszerre keresni és hirdetni nem lehetséges, ha mindkettőt szeretnéd két felhasználói fiókra lesz szükséged.

Milyen típusú helyszíneket lehet foglalni az oldalon?

Esküvő helyszín, iroda, kreatív műhely, produkciós műhely, fotós és filmes helyszínek, stúdiók, kiállítóterem, táncstúdió, közösségi konyha, raktár, apartman hogy csak néhányat említsünk a legfelkapottabbak közül. Bármilyen helyszín szóba jöhet ami alkalmas rendezvények, események lebonyolítására.

Megtekinthető a helyszín foglalás előtt?

Megértjük, hogy bizonyos rendezvénytípusoknál elengedhetetlen, hogy a rendezvényszervező előzetesen megtekintse a helyszínt. Ha erre vonatkozó kérés érkezik, minden esetben kötelessége a feleknek tájékoztatni minket a hello@helyszinem.hu-n és mi elküldjük a kapcsolatfelvételhez szükséges adatokat.

Ne feledd, hogy a “Helyszinem.hu Garancia” csak a Helyszinem.hu-n létrejött foglalásokra vonatkozik.

 • Lemondási feltételeidnek megfelelően garantáltan visszakapod a foglalási díjat.
 • Jogvita esetén vitarendező csapatunk harmadik félként segít igazságos egyezségre jutni.

A Helyszinem.hu-n kívüli megállapodás, súlyos szerződésszegésnek minősül és végleges kitiltással jár.

illustration_sugokozpont_hazigazda

Hogyan működik

Mikor kell fizetni a foglalásért?

Amint megvalósul egy foglalás,  a teljes bérleti díjat begyűjtjük Stripe vagy PayPal fizetési szolgáltató partnerünkön keresztül. A helyszín lemondási szabályzatában beállított feltételeknek megfelelően védve van mindkét fél a lemondásából eredő veszteségekkel, jogvitákkal szemben.

Hogyan lehet törölni egy foglalást?

Házigazda:

Házigazdák alapesetben nem törölhetnek visszaigazolt (amikor egy foglalási kérés elfogadásra került) vagy azonnali foglalást. Ha mégis törölnöd kell egy foglalást, gondoskodnod kell róla, hogy az eredetileg foglalt helyszínnel azonos paraméterű és árú helyet, találj a vendégnek. Ha a vendég nem fogadja el az általad kínált lehetőséget a Helyszinem.hu ügyfélszolgálata keres a korábbi helyszínnel azonos paraméterű és árú új helyszínt. Amennyiben az új helyszínnél keletkezik többletköltség (különbözet a régi és az új helyszín foglalási ára között) azt neked kell állnod.

Ugyanakkor a “Házigazda Garancia” szabályzatunk lehetővé teszi, hogy évente maximum egy alkalommal következmény nélkül törölhess egy foglalást.

A részleteket a Szerződési Feltételekben találod.

Vendég:

Foglalás előtt alaposan tanulmányozd a kiválasztott helyszín lemondási feltételét. Minden foglalásra kötelezően vonatkozik a Helyszinem.hu türelmi idő szabályzata, amely teljes visszatérítést biztosít a foglalás visszaigazolástól számított 24 órán belül, de legkésőbb az esemény kezdete előtt 48 órával lemondott foglalások esetén.

Amennyiben a türelmi idő szabályzat  értelmében szeretnéd lemondani a foglalásodat, kérjük minél hamarabb vedd fel velünk a kapcsolatot.

A hirdetésekben a következő lemondási szabályzatokkal találkozhatsz:

Nagyon rugalmas

A vendégek lemondhatják foglalásaikat az esemény kezdete előtt 24 órával, és teljes visszatérítést kapnak (beleértve az összes díjat is) a foglalás árából.

Az esemény kezdete előtt kevesebb mint 24 órával leadott foglalás lemondása után díj nem téríthető vissza.

Rugalmas

A vendégek lemondhatják foglalásaikat az esemény kezdete előtt 7 nappal, és teljes visszatérítést kapnak (beleértve az összes díjat is) a foglalás árából.
A vendégek az esemény kezdete előtt kevesebb mint 7 nappal és több mint 24 órával lemondhatják foglalásaikat, és 50% -os visszatérítést kapnak a foglalás árából (a díjak nélkül).

Az esemény kezdete előtt kevesebb mint 24 órával leadott foglalás lemondása után díj nem téríthető vissza.

Normál 30 nap

A vendégek lemondhatják foglalásaikat az esemény kezdete előtt 30 nappal, és teljes visszatérítést kapnak (beleértve az összes díjat is) a foglalás árából.
A vendégek lemondhatják a foglalásukat az esemény kezdete előtt kevesebb mint 30 nappal és több mint 7 nappal, és 50% -os visszatérítést kapnak a foglalás árából (a díjak nélkül).

Az esemény kezdő időpontja előtt kevesebb mint 7 nappal leadott foglalás lemondása után díj nem téríthető vissza.

Normál 90 nap

A vendégek lemondhatják foglalásaikat az esemény kezdete előtt 90 nappal, és teljes visszatérítést kapnak (beleértve az összes díjat is) a foglalás árából.
A vendégek lemondhatják a foglalásukat az esemény kezdete előtt kevesebb mint 90 nappal és több mint 14 nappal, és 50% -os visszatérítést kapnak a foglalás árából (a díjak nélkül).

Az esemény kezdő időpontja előtt kevesebb mint 14 nappal leadott foglalás lemondása után díj nem téríthető vissza.

Milyen fizetési lehetőségek közül lehet választani?

Az oldalon kizárólag bankkártyás fizetés lehetséges. Pénzforgalmi partnerünk a PayPal és a Stripe. A Helyszinem.hu nem kér be és nem tárol bankkártya adatokat, így biztosítjuk, hogy felhasználóink adatai a legnagyobb biztonságban legyenek . Fizetéskor átirányítjuk őket pénzforgalmi partnerünk fizetőoldalára, ahol biztonságosan elvégezhetik a fizetést.

Pénzforgalmi partnereink megbízhatóságára garancia, hogy a következő nevek használják fizetési szolgáltatásaikat: Booking.com, Amazon, Uber, Google, Spotify, Microsoft.

Változás az online bankkártyás vásárlásoknál!

Az interneten történő bankkártyás vásárlások jóváhagyása 2020. november 4-től megváltozik és a megerősítő kód használata helyett számos esetben egy új folyamat lép érvénybe. Az új folyamat az Európai Unió erős ügyfélhitelesítést előíró (PSD2) irányelve alapján történik, és még a korábbiaknál is biztonságosabbá teszi az online vásárlást. Ennek köszönhetően kizárólag a kártyabirtokos tudja jóváhagyni a tranzakciókat még abban az esetben is, ha egyszerre veszítené el a mobiltelefonját és a bankkártyáját.

Hogyan lehet foglalni?

A Helyszinem.hu-n kétféle foglalási típust alkalmazunk. Minden helyszínnek a házigazdája állítja be , hogy ő melyik típust szeretné alkalmazni.

 1. Azonnali foglalás: a foglalási díj egy részét vagy egészét azonnal ki kell egyenlíteni és a foglalás azonnal megvalósul.
 2. Foglalási kérés küldése: nem kell előre fizetni semmit, a helyszín házigazdája általában 48 órán belül elfogadhatja vagy elutasíthatja a foglalási kérést.

Egy jó tanács: Mindig legyen beállítva profilkép, legyen feltöltve fényképes igazolvány, legyen hitelesítve a fiók és email cím, valamint egy rövid bemutatkozás megírása is szükséges, hogy növeljék a házigazdák és a vendégek egymás felé a bizalmat.

Miért az oldalon keresztül kommunikálj és rendezd a fizetést?

A felhasználókkal fenntartott kapcsolatainkat partnerkapcsolatnak tekintjük, amelybe időt és erőforrást fektetünk, hogy létrejöjjön a foglalás. A kommunikáció levétele a Helyszinem.hu platformról megsérti a szolgáltatási megállapodást, amely egyben tartalmazza a közösségi irányelveinket. Ezek az irányelvek biztosítják a biztonságos és pozitív élmény biztosítását mind a házigazdák, mind pedig a vendégek számára.

A fizetésnek a Helyszinem.hu platformon kívüli elfogadásával megszűnik az a képességünk, hogy megvédjünk a lemondási esetekkel, vitarendezési ügyekkel kapcsolatban, illetve a biztosítási alapunk sem védi a foglalásodat. A házirendet sértő felhasználókat eltávolítjuk a közösségből, és felszámíthatjuk az esetleges szolgáltatási díjakat.

Ezt a szabályzatot azért hoztuk létre, hogy megvédjük felhasználóinkat a csalásoktól, lehetséges kockázatoktól és más felelősségtől. Azáltal, hogy a tranzakciót és a kommunikációt a platformon tartjuk, segítünk és biztosítunk az esetleges kellemetlenségekkel szemben.

Ha egy felhasználó megpróbál tranzakciót kezdeményezni a platformon kívül, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megbizonyosodjunk róla, hogy nem sérti az érdekeidet.

További segítségre van szükséged?

Leggyakoribb kérdéseitekre összegyűjtöttük nektek a válaszokat, ha nem találod amit keresel vedd fel velünk a kapcsolatot.

Helyszínt szeretnék bérelni

Segítség fiókbeállításaiddal, foglalásaiddal kapcsolatban, látogass el vendégeknek készült tudástárunkba.

Helyszínt szeretnék bérbeadni

Segítség fiókbeállításaiddal, foglalásaiddal, kifizetéseiddel kapcsolatban, látogass el házigazdáknak készült tudástárunkba.

Sajtó Szoba

Maradj naprakészen legfrissebb híreinkkel, bejegyzéseinkkel

A tökéletes üzleti találkozó, meeting megszervezése

Bár az internetes üzlet napjait éljük nélkülözhetetlen a személyes kapcsolatépítés és benyomáskeltés, mely az üzleti és ügyfélkapcsolati…

Hogyan válasszunk születésnapi helyszínt?

Születésnap csak egyszer van egy évben, ez az egy alkalom pedig legyen tökéletes! De egy szuper születésnapi…

Hogyan válasszuk ki a tökéletes helyszínt?

Egy szuper helyszín és egy nagyszerű csapat is könnyen szülhet rossz élményeket, miközben egy remek…

Keresés

december 2021

 • h
 • K
 • s
 • c
 • p
 • s
 • v
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31

január 2022

 • h
 • K
 • s
 • c
 • p
 • s
 • v
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
0 Felnőtt
0 Gyerek
Helyszín adatok
Ár
Felszereltség
Szolgáltatások
Azonnali foglalás

Hirdetések összehasonlítása

Összehasonlít